De meest innovatieve bedrijven vertrouwen op eBloom

Sluit je aan bij vooruitstrevende organisaties die de transformerende kracht van eBloom hebben ontdekt. Ons platform wordt vertrouwd door marktleiders die waarde hechten aan betrokkenheid van werknemers, continue verbetering en een cultuur van innovatie.

Empower Your Team: Join the Companies Succeeding with eBloom!
Here are some of them:
4.9 stars (21 reviews)
Getuigenissen

Stemmen van succes: echte verhalen van onze gewaardeerde klanten

„Het heeft ons geholpen om een sterke bedrijfscultuur van onderop te zetten”

Omdat we eBloom op 5th Floor gebruiken, kunnen we de tevredenheid van onze medewerkers over verschillende onderwerpen meten. Dit stelt ons in staat om pijnpunten te identificeren, ideeën voor verbetering te genereren en uiteindelijk de effecten te meten zodra er acties zijn ondernomen. Kortom, eBloom helpt ons om een sterke bedrijfscultuur van onderop te zetten. En als bonus is het erg prettig om samen te werken met het eBloom-team, dat altijd dynamisch is en aandacht heeft voor onze behoeften. Ik ben erg blij dat ik ervoor heb gekozen om met eBloom samen te werken!”

Luc Vansteenkiste
Oprichtende partner op de 5e verdieping

„Het gaf ons inzicht in gebieden waarvan we niet altijd wisten dat er verbeteringen nodig waren”

eBloom heeft het ons gemakkelijk gemaakt om regelmatig waardevolle feedback te krijgen. Het systeem is eenvoudig, met minimale inspanningen aan beide kanten. Het heeft werknemers in staat gesteld feedback te geven over wat voor hen het belangrijkst is en gaf ons inzicht in gebieden waarvan we niet altijd wisten dat er verbeteringen nodig waren. Op basis van de resultaten van eBloom hebben we concrete maatregelen genomen die de tevredenheid van onze medewerkers hebben verbeterd en een transparantere communicatie binnen ons bedrijf mogelijk hebben gemaakt.”

François de Borchgrave
Managing Partner bij KOIS

„Het dashboard stelt ons in staat om onze teams gemakkelijk en regelmatig te begrijpen”

Het eBloom-dashboard stelt ons in staat om de gedachten en gevoelens binnen onze organisatie eenvoudig en frequent te begrijpen en zo hun ervaring voortdurend en volledig anoniem te meten.

Maitham Alsarraf
HR-coördinator bij N-SIDE

„Een product dat meegroeit met onze behoeften”

Ik vind de samenwerking met eBloom erg leuk. eBloom neemt mijn feedback op en blijft de oplossing ontwikkelen op basis daarvan en de feedback van andere klanten. Dit stelt ons in staat om een product te hebben dat meegroeit met onze behoeften.

Iriantosa Rajerison
Hoofd Employee Experience & Innovation bij INTYS CONSULTING

„Het heeft ons geholpen te weten waar we onze energie in konden steken”

Met eBloom kunnen we onze medewerkers anoniem een stem geven en gevoelens horen die we anders niet zouden hebben gehoord. Dankzij eBloom konden we onze perceptie van onze sterke punten en verbeterpunten vergelijken met de echte gevoelens van onze medewerkers. De verzamelde feedback helpt ons te weten waar we onze energie in kunnen steken en waar we aan moeten werken om de betrokkenheid bij UWE te vergroten. Het participatieve aspect stelt ons ook in staat om constructieve ideeën te genereren om samen de werknemerservaring te verbeteren. Naast de tool is het eBloom-team dynamisch, responsief en gemotiveerd!

Anne-Laure François
Directeur van „Pôle Appui et Gestion” Union Wallonne des Entreprises

„Blij met de functies van eBloom om onze sterke groei te ondersteunen”

Iedereen is blij met de tool vanwege de gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Elke 6 weken delen we de resultaten met onze medewerkers aan de hand van de rapporten van eBloom. Zoals we ervaren sterke groei, het is absoluut noodzakelijk voor ons om bewaak het tevredenheidsniveau van onze teams. Bij de geringste daling van een indicator we kunnen onmiddellijk reageren.

Philippe Opsomer
CFO bij enerdeal

„eBloom zorgt ervoor dat ons team zich gewaardeerd voelt en verbetert de communicatie met winkelpersoneel”

Sinds we eBloom bij Chauraci hebben geïmplementeerd, zie ik echt de positieve impact op de motivatie van medewerkers. Ze voelen zich gewaardeerd en zijn blij en trots om bij te dragen aan verbeteringen in het bedrijf. Het is ook een geweldige manier om dichter bij ons winkelpersoneel te komen, met wie we nu onderwerpen kunnen bespreken die we zonder eBloom waarschijnlijk niet hadden behandeld.

Catharina Brumagne
Directeur financiën en personeelszaken bij Chauraci

„eBloom helpt ons om uitdagingen aan te passen en medewerkers te betrekken bij organisatieveranderingen”

Ik gebruik eBloom elke week met mijn medewerkers. Ik hou echt van de manier waarop we kunnen ons gebruik aanpassen aan onze uitdagingen. Bij het organiseren van evenementen stelt eBloom ons bijvoorbeeld in staat te stellen de zorgen en voorkeuren van onze mensen te horen en hen te betrekken bij de verschillende opties. Dan kunnen we, nog steeds met behulp van eBloom, ieders feedback verzamelen en meenemen in de uitvoering van nieuwe voorstellen. eBloom helpt echt om medewerkers te ondersteunen en te betrekken bij organisatieveranderingen.

Sophie van Ophalfens
Inspecteur-generaal van Bruxelles-propreté

„eBloom zorgt voor vertrouwen en open communicatie voor ons team op afstand bij PHCOM — we zijn zeer tevreden!”

Met 95% van onze medewerkers die vanuit huis werken, eBloom is een echte bondgenoot in het onderhouden van verbindingen met onze teams. De tool helpt ons creëer een klimaat van vertrouwen en open communicatie binnen PHCOM. Onze collega's voelen zich echt gehoord en zijn dankbaar voor deze demonstratie van welwillend management. We zijn erg tevreden!

Nadia Ben Jelloun
Trainer - Coach - Consultant bij PHCOM
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Create your FREE account and start building a high-performing and resilient organization today.

Data-driven HR
Improves retention and collaboration
Increases engagement and productivity
Gathers key insights for informed business decisions
No credit card required

Create your account for FREE

Success!

Your eBloom account is being created. Welcome to a new era of employee engagement and performance management. Check your email for the next steps to complete your account setup!
Oops! Something went wrong while submitting the form.