Benut het volledige potentieel van je team met onze tools

We bieden een reeks functies die zijn ontworpen om de prestaties van uw organisatie en de betrokkenheid van medewerkers te verbeteren. Van realtime feedback tot naadloze integraties, ons platform biedt je de tools die je nodig hebt om een bloeiende werkplek te creëren. Ontdek onze belangrijkste functies hieronder om erachter te komen hoe eBloom jouw organisatie kan transformeren.

Overzicht van de functies van eBloom Employee Performance Management

Bekijk onze set functies

TeamPulse: Real-Time Feedback

Snelle en regelmatige hartslagonderzoeken om de gevoelens van uw teams te verzamelen. Met TeamPulse kunt u de algehele gezondheid van uw organisatie meten door vast te leggen feedback in realtime in verschillende dimensies, zoals de balans tussen werk en privéleven, teaminteracties en effectiviteit van leiderschap.

Innovative Surveys and Idea Box for Employee Feedback by eBloom

Enquête en ideeënbox

Onze functies Enquête en Ideeënbus zijn ontworpen om cruciale inzichten van je team te verzamelen en een samenwerkingsomgeving te stimuleren die rijp is voor creativiteit. Met de aanpasbare enquêtes kunt u betrokkenheidsniveaus beoordelen, inclusief eNPS-campagnes, terwijl de Idea Box uitnodigt tot frisse ideeën en een cultuur bevordert waarin innovatie zonder grenzen bloeit.

Five-star ratings symbolizing the high-quality performance reviews facilitated by eBloom's Performance Review Software.

Feedback over werknemersroute

Door geavanceerde feedbackmechanismen te integreren in elke fase van de levenscyclus van werknemers, bieden we een ongeëvenaarde kans om de betrokkenheid te vergroten, de tevredenheid te vergroten en continue verbetering te stimuleren.employee journey, from onboarding to exit, with targeted feedback mechanisms.

Team of professionals discussing participative management strategies for a healthier workplace

Integraties

Integreer eBloom naadloos met Slack, Microsoft Teams en e-mailplatforms om de communicatie te verbeteren en prestatiebeheer een integraal onderdeel te maken van je dagelijkse interacties.collective genius of your workforce with eBloom's Participative Management platform. Experience a shift towards more dynamic, inclusive decision-making processes that not only propel your company forward but also deeply engage every team member in the journey to success.

Uw partner bij het aangaan van uitdagingen op het gebied van regelgeving en maatschappij

eBloom is uniek gepositioneerd om uw organisatie te helpen bij het overwinnen van een reeks gespecialiseerde uitdagingen. Of u nu streeft naar een B Corp-certificering, zich richt op het voorkomen van psychosociale gevaren, streeft naar naleving van ISO 9001:2015 of voldoet aan de criteria voor milieu, maatschappij en bestuur (ESG), wij staan voor u klaar. eBloom helpt u ook om te voldoen aan de klokkenluiderswetgeving, zodat u niet alleen uw prestaties verbetert, maar ook een conforme en maatschappelijk verantwoorde organisatie opbouwt.

Create your FREE account and start building a high-performing and resilient organization today.

Data-driven HR
Improves retention and collaboration
Increases engagement and productivity
Gathers key insights for informed business decisions
No credit card required

Create your account for FREE

Success!

Your eBloom account is being created. Welcome to a new era of employee engagement and performance management. Check your email for the next steps to complete your account setup!
Oops! Something went wrong while submitting the form.