Haal het maximale uit uw organisatie met de kracht van HR-technologie

Onze uitgebreide reeks hulpmiddelen stelt HR-leiders en managers in staat om een feedbackrijke cultuur te ontwikkelen, talentbehoud te verbeteren, team- en medewerkersbetrokkenheid te vergroten en de prestaties te stimuleren. Met inzichten voor datagestuurde besluitvorming stelt eBloom organisaties in staat hun volledige potentieel te ontsluiten en te bereiken.

Principe

Luister, begrijp, handel

Eenvoudige, transparante prijzen die met u meegroeien. Probeer elk abonnement 30 dagen gratis uit.
Leg de stem van je teams vast, begrijp hun ervaringen en gevoelens en neem impactvolle beslissingen op basis van bruikbare inzichten.

Het belangrijkste in communicatie is om te horen wat er niet gezegd wordt.

Peter Drucker
Auteur van „The Effective Executive: The Definitive Guide to Getting the Right Things Done”

Bekijk onze set functies

TeamPulse by eBloom: Real-Time Feedback

TeamPulse: Feedback in realtime

Snelle en regelmatige pulse-enquêtes om de gevoelens van uw teams te verzamelen. Met TeamPulse kunt u de algehele gezondheid van uw organisatie meten door real-time feedback vast te leggen over verschillende dimensies, zoals balans tussen werk en privé, teaminteracties en leiderschapseffectiviteit.

Meer informatie
Survey and Idea Box by eBloom

Enquête & Ideeënbus

Onze functies Enquête en Ideeënbus zijn ontworpen om kritieke inzichten van uw team te verzamelen en een samenwerkingsomgeving te bevorderen die rijp is voor creativiteit. Met aanpasbare enquêtes kunt u betrokkenheidsniveaus beoordelen, inclusief eNPS-campagnes, terwijl de Ideeënbus uitnodigt tot frisse ideeën en een cultuur bevordert waarin innovatie zonder grenzen bloeit.

Meer informatie
Employee Journey Feedback by eBloom

Feedback op de Medewerkersreis

Breng de volledige reis van de medewerker in kaart, van onboarding tot vertrek, en verbeter deze met gerichte feedbackmechanismen.

Meer informatie
Participative Management by eBloom

Participatief beheer

Ontsluit de collectieve genialiteit van uw personeel met het eBloom platform voor participatief beheer. Ervaar een verschuiving naar meer dynamische, inclusieve besluitvormingsprocessen die niet alleen uw bedrijf vooruit helpen, maar ook elk teamlid betrekken bij de reis naar succes.

Meer informatie
Whistleblower Feature by eBloom

Klokkenluidersfunctie

Versterk uw inzet voor ethische normen en naleving met de klokkenluidersfunctie van eBloom. Het biedt een vertrouwelijk rapportagekanaal, waardoor de transparantie en het vertrouwen toenemen terwijl de integriteit en naleving van de organisatie gewaarborgd blijven.

Meer informatie
Integrations with eBloom

Integraties

Integreer eBloom naadloos met Slack, Microsoft Teams en e-mailplatforms om de communicatie te verbeteren en prestatiebeheer een integraal onderdeel van uw dagelijkse interacties te maken.

Meer informatie

Engage Your Team

Ensure People Are Empowered When It Is Most Critical

Empower Your Team: Join the Companies Succeeding with eBloom!
Here are some of them:
4.9 stars (21 reviews)

Ontworpen met jou in gedachten

Ervaar de unieke voordelen van eBloom die we hebben afgestemd op uw behoeften. Ons platform is meer dan alleen een hulpmiddel: het is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om een cultuur van open communicatie en continue verbetering te bevorderen. Hier zijn zes belangrijke functies waarvan we dachten dat je ze zou waarderen:

Directe implementatie

Met eBloom hoef je niet te wachten. Ons platform vereist geen implementatie, dus u kunt eBloom onmiddellijk in uw bedrijf lanceren en uw reis naar een meer betrokken en efficiënte organisatie beginnen

Aanpasbaar aan uw behoeften

eBloom is geen pasklare oplossing. Ons platform biedt een hoge mate van personalisatie om aan uw unieke behoeften te voldoen, en past zich aan de dagelijkse activiteiten, het tempo en de structuur van uw organisatie aan.

Inclusief en toegankelijk

eBloom is er voor iedereen, ongeacht sector of rol. Wij geloven dat elk individu het potentieel heeft om tot bloei te komen, ongeacht de werkomgeving.

Mobielvriendelijk

Blijf onderweg verbonden met de mobiele applicatie eBloom. Je team kan deelnemen en betrokken blijven, waar ze ook zijn, rechtstreeks vanaf hun telefoon.

Voldoet aan de AVG

Bij eBloom nemen we gegevensbescherming serieus. Onze software voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, zodat uw gegevens veilig en beveiligd zijn.

Ontwikkeld met experts

Het engagementmodel van eBloom is ontwikkeld in samenwerking met de belangrijkste belanghebbenden in het veld, zodat ons platform voldoet aan de behoeften van de dynamische werkomgeving van vandaag.

Samenwerkend

Transformeer samenwerking op de werkplek

eBloom is geavanceerde software voor het beheer van werknemerservaringen en feedback die menselijke interactie combineert met digitale technologie.
stelt werknemers in staat om hun gedachten anoniem te delen
biedt realtime inzichten voor betere bedrijfsresultaten
verbetert de medewerkerstevredenheid
koestert samenwerking en welwillend management
Mockup van het dashboard

Redenen waarom topteams kiezen voor eBloom

Werk nauw samen met ons Client Success-team om vanaf dag één optimale resultaten te behalen.

Ervaar vandaag nog het verschil tussen eBloom

En stel je team in staat om nieuwe hoogten te bereiken

Laatste berichten

Inzichten voor een bloeiende werkplek

Dit is de eBloom-blog, je favoriete bron voor bruikbare inzichten, best practices en thought leadership bij het creëren van een goed presterende en betrokken werkplek. Van prestatiebeheer tot medewerkersbetrokkenheid en meer, ons blog is bedoeld om waardevolle inhoud te bieden die u in staat stelt een veerkrachtige en succesvolle organisatie op te bouwen.
De Top 10 Meest Gezochte Vaardigheden in België in 2024

De Top 10 Meest Gezochte Vaardigheden in België in 2024

Ontdek de top 10 vaardigheden die Belgische werkgevers in 2024 het meest begeerd hebben en leer praktische strategieën om ze onder de knie te krijgen. Van digitale geletterdheid tot leiderschap, deze gids biedt deskundig advies over het verbeteren van uw capaciteiten via lokale bronnen in België, zoals workshops, cursussen en gemeenschapsevenementen. Ontsluit uw potentieel op de dynamische Belgische arbeidsmarkt met tips en inzichten op maat
Post lezen
Een Decennium van Evolutie: De Transformatie van Werknemersevaluaties van 2014 tot 2024
Insight
8 min.

Een Decennium van Evolutie: De Transformatie van Werknemersevaluaties van 2014 tot 2024

Ontdek de transformerende reis van werknemersevaluaties, van traditionele jaarlijkse beoordelingen naar moderne en dynamische methoden, in ons diepgaande artikel. Leer hoe technologische vooruitgang en veranderingen in de bedrijfscultuur de afgelopen tien jaar hebben geleid tot flexibelere en persoonlijkere evaluatiemethoden. Met speciale aandacht voor de innovatieve praktijken van Patagonia die duurzaamheid integreren met prestatie-indicatoren.
Post lezen
eBloom's Klokkenluidersfunctie: Waar Juridische Verplichtingen en HR-Technologie Elkaar Ontmoeten
Insight
5 min.

eBloom's Klokkenluidersfunctie: Waar Juridische Verplichtingen en HR-Technologie Elkaar Ontmoeten

Ontdek de klokkenluidersfunctie van eBloom voor veilige, anonieme meldingskanalen, die de bescherming van degenen die bedrijfsmisstanden in België rapporteren, versterken. In lijn met EU-richtlijnen en Belgische wetgeving zorgt het gebruikersgerichte platform van eBloom voor vertrouwelijkheid en bevordert het transparantie. Leer hoe deze tool de bedrijfscultuur transformeert door een veilige ruimte voor ethische rapportage te bieden en nieuwe normen te stellen op het gebied van wettelijke naleving en ethische integriteit.
Post lezen
De top 5 digitale trends die HR transformeren in 2024
Insight
8 min.

De top 5 digitale trends die HR transformeren in 2024

Leer hoe digitale transformatie het beheer van werknemers, talentacquisitie en organisatieontwikkeling revolutioneert door geavanceerde technologieën zoals AI, cloudgebaseerde systemen en VR voor meeslepende trainingservaringen. Verken de verschuiving naar voorspellend HR-beheer, het strategisch gebruik van voorspellende analyses en innovatieve toepassingen die efficiëntie en betrokkenheid stimuleren. Dit stuk duikt in de uitdagingen van digitale transformatie, de toekomst van werk en hoe HR de weg leidt in het vormgeven van responsieve, inclusieve werkplekken. Perfect voor HR-professionals en bedrijfsleiders die de kracht van digitale technologieën in HR willen benutten.
Post lezen
Trends op het gebied van personeelsmanagement in 2024 in België: inzichten uit het laatste marktonderzoek

Trends op het gebied van personeelsmanagement in 2024 in België: inzichten uit het laatste marktonderzoek

Bekijk de belangrijkste bevindingen van het People Management Market Research van 2023 in ons laatste artikel. Ontdek inzichten in Belgische HR-praktijken, investeringstrends, digitale transformatie en het groeiende belang van feedbackcultuur en participatief management. Ontdek hoe deze trends de toekomst van HR vormgeven en het succes van organisaties stimuleren. Perfect voor HR-professionals en bedrijfsleiders die voorop willen blijven lopen op het gebied van personeelsmanagement.
Post lezen
De ruggengraat van een succesvol welzijnsprogramma: belangrijkste ingrediënten, resultaten op lange termijn en het voorbeeld van SAP
Insight
8 minuten

De ruggengraat van een succesvol welzijnsprogramma: belangrijkste ingrediënten, resultaten op lange termijn en het voorbeeld van SAP

Verkenning van Werknemerswelzijn in 2024: Hoe Welzijn Verbeteren? Duik in de sleutelaspecten van succesvolle welzijnsprogramma's voor werknemers, begrijp hun evolutie, en ontdek de langdurige voordelen die een productievere arbeidskracht bevorderen.
Post lezen
PIXAR en meer: de 10 essentiële superkrachten voor managers in 2024
Insight
7 minuten

PIXAR en meer: de 10 essentiële superkrachten voor managers in 2024

Ontdek de top 10 vaardigheden voor managers in 2024, van adaptief leiderschap tot visionair leiderschap, en leer hoe je kunt gedijen in een dynamische zakenwereld
Post lezen
De HR-functie: de opkomst ervan in het bedrijfsleven, het heden en de toekomst
Insight
39 minuten

De HR-functie: de opkomst ervan in het bedrijfsleven, het heden en de toekomst

Hoe is de HR-functie veranderd van administratief naar strategisch? ♟🤓 Hoe moeten de HR-spelers van vandaag zich aanpassen om de uitdagingen aan te gaan die voor ons liggen? 💪🏻 De HR-functie: de opkomst ervan in het bedrijfsleven, het heden en de toekomst.
Post lezen
Betrokkenheid en aantrekkelijkheid vergroten door flexibiliteit: het voorbeeld van N-SIDE
Insight
39 minuten

Betrokkenheid en aantrekkelijkheid vergroten door flexibiliteit: het voorbeeld van N-SIDE

Flexibiliteit. Dit woord kan uw bedrijf en de betrokkenheid van uw team veranderen! Ontdek hoe N-SIDE, een innovatief deep tech-bedrijf, een flexibiliteitsbeleid heeft geïmplementeerd dat de betrokkenheid en aantrekkelijkheid vergroot.
Post lezen
Enerdeal: „We hebben een geweldige les getrokken uit alles wat deze enquêtes ons hebben verteld”
Testimonial
8 minuten

Enerdeal: „We hebben een geweldige les getrokken uit alles wat deze enquêtes ons hebben verteld”

Enerdeal: „We hebben een geweldige les getrokken uit alles wat deze enquêtes ons hebben verteld. We reageerden heel snel en de medewerkers waardeerden dat.”
Post lezen
Hoe je burn-out kunt verminderen in 2024
Insight
15 minuten.

Hoe je burn-out kunt verminderen in 2024

De Workplace Challenge van 2024 aangaan: De gratis gids 'HOE KAN IK BURN-OUT VERMINDEREN IN 2024' behandelt het urgente probleem van burn-out bij werknemers en biedt een diepgaand inzicht in strategieën voor het bevorderen van een gezondere werkomgeving. Ontdek de cruciale rol van moderne managementtools en het belang van het prioriteren van het welzijn van werknemers voor zakelijk succes
Post lezen
Kruip in de hoofden van Generation Z om hun professionele verwachtingen te begrijpen
Insight
28 minuten

Kruip in de hoofden van Generation Z om hun professionele verwachtingen te begrijpen

Wat zijn de verwachtingen van Generation Z? Hoe kan jouw bedrijf opvallen in hun ogen?
Post lezen
Barrières wegnemen om de productiviteit van fabrieken te verbeteren: het voorbeeld van Knauf, met Olivier Douxchamps
Testimonial
5 minuten

Barrières wegnemen om de productiviteit van fabrieken te verbeteren: het voorbeeld van Knauf, met Olivier Douxchamps

Ontdek hoe participatief management de prestaties van uw fabriek van de grond kan krijgen met concrete adviezen. Luister nu op Spotify.
Post lezen
Uitstekende leiders opbouwen bij Google: de kracht van emotionele intelligentie in leiderschap
Insight
10 minuten.

Uitstekende leiders opbouwen bij Google: de kracht van emotionele intelligentie in leiderschap

Ontsluit de kracht van emotionele intelligentie in leiderschap. Verbeter je leiderschapsvaardigheden met emotionele intelligentie. Ontdek het belang van EQ, praktische tips voor ontwikkeling en voorbeelden uit de praktijk van bekende bedrijven. Ontdek hoe emotionele intelligentie werkplekken kan transformeren. Geef vandaag nog je leiderschapsmojo een boost!
Post lezen
 De botsing van verwachtingen bij rekrutering: Talenten Vs. Bedrijven, met Marjorie Lambeaux
Insight
5 minuten

De botsing van verwachtingen bij rekrutering: Talenten Vs. Bedrijven, met Marjorie Lambeaux

Hoe is de arbeidsmarkt geëvolueerd? Wat zijn de verwachtingen van het talent van vandaag? Hoe kunnen bedrijven aantrekkelijk blijven in de huidige oorlog om talent?
Post lezen
Penbox: „eBloom wordt zeer gewaardeerd door onze medewerkers en helpt ons om ons zowel bij hen als bij onze rekrutering te onderscheiden.”
Testimonial
8 minuten

Penbox: „eBloom wordt zeer gewaardeerd door onze medewerkers en helpt ons om ons zowel bij hen als bij onze rekrutering te onderscheiden.”

Ontdek hoe Penbox de resultaten van eBloom gebruikt om de betrokkenheid, erkenning, samenhang en transparantie van werknemers te vergroten en om zich te onderscheiden bij rekrutering.
Post lezen
Executive Team-lessen van Spotify: de ultieme gids voor het opbouwen van een krachtig leiderschapsteam
Insight
8 minuten

Executive Team-lessen van Spotify: de ultieme gids voor het opbouwen van een krachtig leiderschapsteam

Ontdek de geheimen van het samenstellen van goed presterende executive teams met deze uitgebreide gids over talentselectie, cultuur, technologie en meer.
Post lezen
Prestatiebeheer omzetten in een belangrijke engagementfactor
Insight
8 minuten

Prestatiebeheer omzetten in een belangrijke engagementfactor

Maak gebruik van effectief prestatiebeheer met de beste praktijken van Google, Adobe, Microsoft... Vergroot de betrokkenheid en stimuleer het succes van de organisatie.
Post lezen
10 waardevolle leiderschapslessen van topmanagers over de hele wereld
Insight
7 minuten

10 waardevolle leiderschapslessen van topmanagers over de hele wereld

Leer van's werelds beste CEO's en ontdek de 10 essentiële leiderschapslessen voor het behalen van succes op lange termijn. Van effectieve communicatie tot strategisch denken, dit artikel behandelt de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Lees verder om waardevolle inzichten te verkrijgen en je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Post lezen
Maxel: „eBloom helpt ons een positieve en harmonieuze werkomgeving te creëren”
Testimonial
7 minuten

Maxel: „eBloom helpt ons een positieve en harmonieuze werkomgeving te creëren”

Verbeter je werkomgeving met het feedbacksysteem voor medewerkers van eBloom. Identificeer problemen, herken de behoeften van je team en werk beter samen.
Post lezen
De geheimen van succesvol werken op afstand: managementpraktijken aanpassen aan het nieuwe normaal
Insight
6 minuten

De geheimen van succesvol werken op afstand: managementpraktijken aanpassen aan het nieuwe normaal

Ontdek hoe u uw HR-beleid en -praktijken kunt aanpassen aan werken op afstand. Ontdek tips voor rekrutering, onboarding, engagement en prestatiebeheer.
Post lezen
Van Boomers tot Gen Z: Hoe Marriott International gedijt met een multigenerationeel team
Insight
7 minuten

Van Boomers tot Gen Z: Hoe Marriott International gedijt met een multigenerationeel team

Ontdek de beste praktijken van Marriott International voor het managen van een personeelsbestand van meerdere generaties, waaronder flexibele werkregelingen en generatieoverschrijdend mentorschap. Meer informatie over inclusieve wervings- en retentiestrategieën.
Post lezen
In het hoofd van Airbnb HR: strategieën om toptalent aan te trekken en te behouden
Insight
6 minuten

In het hoofd van Airbnb HR: strategieën om toptalent aan te trekken en te behouden

Ontdek de strategieën van Airbnb om toptalent aan te trekken en te behouden. Ontdek hoe doorverwijzingsprogramma's voor werknemers, bedrijfscultuur, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer bijdragen aan een succesvolle werkomgeving. Lees onze inzichten over hoe je het werven en behouden van talent kunt verbeteren
Post lezen
Toonaangevend op het gebied van duurzame HR: het inspirerende verhaal van Veja
Insight
6 minuten

Toonaangevend op het gebied van duurzame HR: het inspirerende verhaal van Veja

Ontdek Veja's toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid tijdens hun reis naar B Corp-certificering. Innovatieve HR-praktijken geven prioriteit aan het welzijn van werknemers. Een nieuwe standaard voor duurzaam ondernemen.
Post lezen
De verrassende manieren waarop Netflix zijn werknemers tevreden en productief houdt
Insight
5 minuten

De verrassende manieren waarop Netflix zijn werknemers tevreden en productief houdt

Ontdek de geheimen van het behoud en de productiviteit van werknemers op Netflix. Leer innovatieve HR-praktijken die vrijheid bevorderen, voordelen bieden en prioriteit geven aan de groei van werknemers in dit artikel dat u moet lezen.
Post lezen
Syndic4You: „Het is echt supergemakkelijk te gebruiken, ik bedoel, het kan niet eenvoudiger”
Testimonial
9 minuten

Syndic4You: „Het is echt supergemakkelijk te gebruiken, ik bedoel, het kan niet eenvoudiger”

Syndic4You: „Het is echt supergemakkelijk te gebruiken, ik bedoel, het kan niet eenvoudiger. Geweldige ervaring, met hoge participatiepercentages van het team!”
Post lezen
DAP: „eBloom is een centraal hulpmiddel voor ons”
Testimonial
12 minuten

DAP: „eBloom is een centraal hulpmiddel voor ons”

DAP: „eBloom is voor ons een centraal hulpmiddel. Het verenigt mensen rond een gemeenschappelijk instrument. We krijgen relevante meningen die leiden tot rijke discussies.”
Post lezen
N-SIDE: „Het dashboard van eBloom is geweldig!”
Testimonial
8 minuten

N-SIDE: „Het dashboard van eBloom is geweldig!”

N-SIDE: „De verzamelde informatie is erg nuttig om belangrijke inzichten te begrijpen en om acties te prioriteren. Het dashboard van eBloom is geweldig!”
Post lezen
Intys: „eBloom is het wekelijkse samenzijn met onze medewerkers”.
Testimonial
7 minuten

Intys: „eBloom is het wekelijkse samenzijn met onze medewerkers”.

Intys: „We kunnen met een paar klikken in contact komen met onze teams! eBloom is de wekelijkse bijeenkomst met onze medewerkers.”
Post lezen
Hybride werken: 5 tips om een gevoel van saamhorigheid te behouden
Insight
7 minuten

Hybride werken: 5 tips om een gevoel van saamhorigheid te behouden

Hybride werken is een blijvertje. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw mensen het gevoel van saamhorigheid behouden, dat jaren heeft gekost om op te bouwen? Bekijk het eens!
Post lezen
Burn-out, bore-out, brown-out, wat zijn dat en hoe voorkom je ze?
Insight
6 minuten

Burn-out, bore-out, brown-out, wat zijn dat en hoe voorkom je ze?

Wat is het verschil tussen een burn-out, een bore-out en een brown-out? Hoe identificeer je ze op tijd en voorkom je ze? Lees hier meer!
Post lezen
De geheimen van Salvatore voor het runnen van een goed presterend bedrijf met 100% werknemersbetrokkenheid
Testimonial
15 minuten.

De geheimen van Salvatore voor het runnen van een goed presterend bedrijf met 100% werknemersbetrokkenheid

Salvatore Curaba is de oprichter van EASI en een referentie op het gebied van succesvol bedrijfsmanagement! Ontdek hier zijn magische recept.
Post lezen
Hoe maak je van hybride werken een succes?
Insight
9 minuten

Hoe maak je van hybride werken een succes?

7 tips om het beste telewerkbeleid vast te stellen
Post lezen
Laten we de 25e verjaardag van de wet inzake het welzijn van werknemers vieren!
Insight
5 minuten

Laten we de 25e verjaardag van de wet inzake het welzijn van werknemers vieren!

Wat is de wet van 4 augustus 1996 inzake welzijn op het werk? Wat betekent dit voor bedrijven? Wie kan helpen? Lees er hier meer over.
Post lezen
Enquête: Verkiezen werknemers 1 jaar later hun huis of hun kantoor?
Insight
9 minuten

Enquête: Verkiezen werknemers 1 jaar later hun huis of hun kantoor?

Thuis of op kantoor werken? Hoe beïnvloedt dit de betrokkenheid van werknemers? Waar werken ze het liefst?
Post lezen
Hoe maak je gebruik van de stem van je team?
Insight
5 minuten

Hoe maak je gebruik van de stem van je team?

Wil je de betrokkenheid van je mensen verbeteren? Luister naar ze! Hier zijn 3 gouden regels om de stem van uw team effectief te benutten.
Post lezen
6 manieren om over te schakelen van een groep mensen naar een succesvol team
Insight
7 minuten

6 manieren om over te schakelen van een groep mensen naar een succesvol team

Het verschil tussen een team en een groep mensen ligt in de kracht van collectieve prestaties! Ontdek 6 stappen om dit verschil te maken.
Post lezen
Bouw een sterke bedrijfscultuur op in tijden van pandemie
Insight
8 minuten

Bouw een sterke bedrijfscultuur op in tijden van pandemie

Ontdek hoe u de sterke bedrijfscultuur kunt opbouwen en behouden die u nodig hebt om iedereen aan boord te houden.
Post lezen
7 sleutels om het welzijn en de prestaties op het werk te verbeteren
Insight
9 minuten

7 sleutels om het welzijn en de prestaties op het werk te verbeteren

Je wilt het welzijn en de prestaties van je team verbeteren, maar je weet niet waar je moet beginnen? Hier zijn 7 sleutels om je te helpen!
Post lezen
3 voordelen van investeren in welzijn op het werk
Insight
4 minuten

3 voordelen van investeren in welzijn op het werk

Het wordt steeds meer erkend dat investeren in welzijn op het werk een goede zaak is voor bedrijven. Wat zijn de redenen hierachter?
Post lezen
5 eenvoudige manieren om de teamcohesie te behouden ondanks thuiswerk
Insight
5 minuten

5 eenvoudige manieren om de teamcohesie te behouden ondanks thuiswerk

Thuiswerken, het nieuwe dagelijkse leven van bedrijven. Wat kunt u doen om een goede teamcohesie te behouden terwijl u thuis werkt?
Post lezen
Enquête: Thuiswerken vs. Kantoor
Insight
8 minuten

Enquête: Thuiswerken vs. Kantoor

Ontdek de toekomst van werk via het uitgebreide onderzoek van eBloom waarin werken op afstand en kantoorwerk wordt vergeleken. Ontdek hoe elk van hen van invloed is op het welzijn, de efficiëntie en de teaminteracties van werknemers.
Post lezen