Organisaties ondersteunen voor een betere werkplekervaring

Onze missie is om prestatiemanagement opnieuw te definiëren door samenwerking en medelevend leiderschap te bevorderen. We zijn opgericht in 2020 en combineren de kracht van menselijke interactie met geavanceerde technologie om de manier waarop bedrijven hun werk en leven benaderen te transformeren. Ons platform wordt vertrouwd door gerenommeerde entiteiten zoals Bruxelles Propreté, Keytrade Bank, Intys Consulting, N-SIDE en XLG.

eBloom-team: pioniers op het gebied van prestatiebeheer van werknemers

Onze reis en toewijding aan uitmuntendheid.

Onze waarden

01

Wendbaarheid

Wendbaarheid zorgt voor continue verbeteringen. We kunnen dit bevestigen door de flexibiliteit die onze klanten tonen voor de gevoelens van hun mensen op het werk, waardoor ze voortdurend kunnen streven naar een betere werknemerservaring. Deze flexibiliteit zit ook in het DNA van eBloom. We zorgen ervoor dat onze tool voortdurend evolueert, afhankelijk van de behoeften van onze klanten.

02

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor eerlijke communicatie en relatie. eBloom creëert een betrouwbare omgeving waarin werknemers weten dat ze zich vrij kunnen uiten. We bouwen ook sterke vertrouwensrelaties op met onze klanten om langdurige en succesvolle samenwerkingen te garanderen.

03

Welwillendheid

We ondersteunen bedrijven die hun bedoelingen over welwillendheid jegens hun teams. We helpen hen een welwillende sfeer in het bedrijf te creëren die mensen aanmoedigt om hun gevoelens te delen en bij te dragen aan het verbeteren van de werkervaring. Zo haalt iedereen er het maximale uit.

Het begon allemaal met een gekke droom

We droomden van een wereld waarin mensen zich professioneel tevreden voelen op het werk. Om dit te bereiken leek het ons duidelijk dat we ieders gevoelens en ideeën op het werk moesten waarderen... maar op geen enkele manier. Het moest de makkelijkste en snelste manier zijn om de stemmen van alle mensen te laten horen! En dat hebben we gedaan, door eBloom te creëren.

We maken het leuk

De gebruikerservaring vormt de kern van onze oplossing. Leuk, kleurrijk, gebruiksvriendelijk... Alles is ontwikkeld om onze Bloomers de beste gebruikerservaring te bieden.

We maken het participatief

eBloom maakt van iedereen een actieve speler in het stimuleren van geluk in bedrijven. Laten we er een wereldwijd project van maken!

We maken het uniek

We begrijpen uw uniekheid. Elk bedrijf staat voor zijn eigen uitdagingen, en wij zijn er om te luisteren. eBloom biedt een reeks flexibele opties die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zonder dat er ontwikkeling op maat nodig is. Onze focus ligt op het begrijpen van uw doelstellingen om te zorgen voor de juiste opzet voor uw organisatie.

We houden het eenvoudig

Een software van absolute eenvoud? Het bestaat wel! Snel en intuïtief, aan alles is gedacht om jou en je team tijd en moeite te besparen!

Ontmoet ons team

We zijn een diverse groep professionals met een achtergrond in technologie en bedrijfsstrategie. Samen met een gedeelde visie zetten we ons in om een product te leveren dat een tastbaar verschil maakt in het leven van onze gebruikers.

Onze raad van bestuur onderscheidt zich door zijn ervaren en diverse team, waaronder Jonathan Schockaert, CEO en mede-oprichter van Ring Twice; Nicolas Cognaux, CTO en medeoprichter van Seety en Covevent; Sebastien Lebbe, CEO en mede-oprichter van Wooclap; Frederic Gilmard, voormalig HR-directeur bij Bpost; Marjorie Lambeaux, algemeen directeur van Axis Group - HR-adviseur; en Laurent Peeters, directeur HR International. Deze diversiteit aan vaardigheden en schat aan ervaring dragen aanzienlijk bij aan de bedrijfsstrategie van eBloom.

CEO en medeoprichter
COO en medeoprichter
CTO en medeoprichter
Hoofd verkoop
VERKOOPVERTEGENWOORDIGER
ONTWIKKELAAR